Штофови Блог Контакт
Почетна Столови Бар Столови

За Нас

Алаџови Комфорт е компанија за производство на мебел основана во 1999 година, во градот Струмица, Македонија. Нашата главна цел е производство на столици. Ние сме брзи, флексибилни и секогаш достапни за да одговориме на вашите потреби. Нашите производи се достапни во продавниците за малопродажба на мебел низ целата земја. Неодамна се проширивме да соработуваме и со трговците на мало од странски држави. Визија: Нашите производи да бидат препознаени за удобност и квалитет.

Штофови

Алаџови комфорт освен со производство на столови од неоддамна е застапник на штоф-материјали од брендот Лион и со задоволство ви ја претставуваме линијата што ја држиме. Сите информации за штоф картите можете да ги погледнете на следниот линк каде се претставени со слики.

Штофови

Се што ви треба за да го направите вашето среќно место

Посетете го нашиот изложбен салон